Предимства на използването на комарници срещу защитата от различни насекоми

 

През топлите месеци искате в помещението да влиза свеж въздух, но не искате да позволявате да влизат комари, мухи или други насекоми. Комарниците са достъпна инвестиция и постоянно решение, което освен, че е ще позволи проникването на свеж въздух, но ще Ви спаси от:

  1. Неприятно бръмчене през нощта
  2. Ухапване
  3. Пренасяне на различни вируси

 

Всичко това има своето решение:

Използването на мрежа против насекоми е една от най-често срещаните мерки, които хората предприемат, за да се предпазят от неприятните комари и други пълзящи и летящи насекоми. 

Друго важно предимство на използването на комарници е, че няма да се налага да сте подложени на влиянието и вдишването на различни химикали и препарати против насекоми. Това е от особено важно значение, ако имате бебета или малки деца. 

Комарниците могат да бъдат монтирани както на прозорците, така и на вратите на вашия дом.

 

Възможност от избор на различни модели:

  • комарници на панти – подходящи за врати и прозорци. Този тип комарник е най-често използван за балконски врати, тъй като позволява безпроблемното позлване на терасата, а в същото време сте защитени от досадните насекоми. 
  • ролетни комарници – подходящи за прозорци. Основно предимство на този тип комарник е, че мрежата се прибира в кутия, което я предпазва от външните влияния, както и в сезоните когато не се използва, за да не се износва и наранява. 
  • плисе комарник – това е един от най-модерните комарници на пазара. При този вариант мрежата се прибира като хармоника в касата. Особено подходящ модел за врати. 

 

Нашата препоръка е да не се използват лепящите комарници, защото повреждат профила на дограмата! 

 

Ако вземете решение за поставяне на мрежи против насекоми, свържете се с фирма, занимаваща се с поставяне на комарници, която да вземе точните размери и да ви консултира за най-подходящия вариант за вашите врати или прозорци. 

 

RMK Service

тел: 0879 360 380

e-mail: rmkservice1@gmail.com