Какво да изберем – ремонт или смяна?

Какво да изберем, ремонт на съществуващата ПВЦ или алуминиева дограма или смяна с нова? Започваме тази статия с една много важна уговорка – ние сме фирма специализирана в ремонт на алуминиева и ПВЦ дограма, не предлагаме изработка и монтаж на Вижте повече..

Кога се налага ремонт на дограмата?

Кога се налага ремонт на дограмата? От дългогодишния ни опит в сферата на дограмата и по-специално сервизът на алуминиева и ПВЦ дограма, можем да обобщим, че клиентите чакат до последно да викнат специалист, ако имате проблем с вратите или прозорците Вижте повече..

Предимства на използването на комарници срещу защитата от различни насекоми

Предимства на използването на комарници срещу защитата от различни насекоми   През топлите месеци искате в помещението да влиза свеж въздух, но не искате да позволявате да влизат комари, мухи или други насекоми. Комарниците са достъпна инвестиция и постоянно решение, Вижте повече..

Полезни съвети и поддръжка на дограмата

Полезни съвети за правилна експлоатация и поддръжка на дограмата Монтирали са Ви нови PVC врати и прозорци, с което ще постигнете по-добра енергийна ефективност и топлоизолация в жилището си, но за да функционират нормално и безпроблемно по дълго време е Вижте повече..

Разлики, предимства и недостатъци между алуминиева и ПВЦ дограма

Разлики, предимства и недостатъци между алуминиева и ПВЦ дограма   Вече в почти всеки дом има частично или изцяло подменена дограма.  Ако и на вас ви предстои смяна на остарялата и неенергоефективна дървена дограма с нова, и трябва да вземете Вижте повече..