Руло щори – Модерна старомодност

Руло щори

Използвани повече в миналото сега отново са на мода – руло щори. Те са едно много практично и различно решение, за да декорирате интериора в дома или офиса, предпочитани от все повече клиенти. Този тип щори са стилни, изискани и свежи. Предпазват ви вътре като отразяват слънчевите лъчи и топлината. Регулирането на светлината става чрез промяна нивото им на спускане.

Руло щорите се предлагат в два вида системи: система с водачи- която е подходяща за отваряеми части, и система без водачи- подходяща за неотваряемите части, като покрива по- голяма част от прозореца. Лесно се управляват от синджирче като щом стигнете желаното от Вас положение просто спирате и плата се застопорява. Платовете от които се изработват роло щорите са висококачествени, имат различна степен на пропускаемост, абсорбация и отразяване на слънчевата светлина, друго тяхно предимство е лесното почистване..

Разнообразие от цветове, модели и платове.

Руло щори „Ден и нощ“ и „Ден и нощ – Мотиви“

При този вид руло щора се съчетават два вида материи – прозрачна, която пропуска желаната от Вас слънчева светлина и плътна,  която в същото време осигурява необходимото засенчване и уединение в помещението.

Те придават един по-стилен и интересен интериор на Вашия дом.

 

 

 

 

 

 

  За поръчка на предпочитания от вас вид щорисвържете се с нас