Вертикални щори

Вертикални щори

Може би едно от най-предпочитаните решения за дома и офиса.

Доверете се на RMK Service за поставянето и поддръжката на вертикални щори във вашия дом или офис, като по този начин ще придадете един елегантен и функционален завършек на интериора.

Вертикалните щори са елегантен и модерен заместител на завесите – придават стил и уют на помещението. Не малко предимство на вертикалните щори е, че материите от които са изработени не задържат прах. Също така специфичното за тях е, че изцяло заместват пердетата, придават завършеност в интериора на дома и офиса. Допълнителни функционалности са различната степен на пропускаемост, абсорбация и отразяване на слънчевата енергия в зависимост от функционалното предназначение, желано от клиента.

Вертикални щори ден и нощ

Този вид вертикални щори са проектирани така че да съчетава два вида материя – прозрачна и плътна. Прозрачната като например ефирно перде, която пропуска светлината и плътна, която осигурява защита от светлина и уединение през деня.

Схема на управление

Според спецификата на стаята и на околния интериор, може да избирате удобно за вас управление на вертикалните щори. Те безпроблемно могат да се събират на различна страна, в зависимост от вашите предпочитания – ляво, дясно събиране, както и в двата края или по средата.

Разнообразие на платове и цветове.

Достъпни цени!

За поръчка на предпочитания от вас вид щори – свържете се с нас.