Поставяне на вътрешни и външни щори

Щори

Вътрешните или външни щори са перфектното решение за блокирането на нежеланата светлина, като в същото време добавят нотка стил на Вашия дом. Те са подходящи за спални, кухни, трапезарии и бани, също така могат да бъдат поставени, за да добавят повече уют и на Вашето работно място.

RMK Service извършва поставяне и ремонт на външни и вътрешни щори спрямо нуждите на Вашия дом или работно място. Фирмата предлага широк кръг от цветове, материали и дизайни, подходящи за всеки вкус и интериор. Разгледайте допълнителната информация представена от нас, за да сте сигурни, че ще направили правилния избор според Вашите нужди и идеи.

Вътрешни

Този вид са най-търсеното решение за осигуряване на необходимата дискретност във всеки дом и/или офис. Те са перфектния заместител на все по-рядко използваните от домакинствата пердета. На пазара се предлагат множество варианти за вътрешни щори. Те се различават по стил, начин на монтиране и функционалност. Някои пазят повече от слънчевите лъчи, други пък умеят да регулират светлината.

Разгледайте нашите предложения за вътрешно засенчване и изберете най-подходящото за Вас, което да завърши интериора на дома Ви и да Ви осигури необходимия уют.

Външни

По отношение на този вид щори нещата стоят малко по-различно. Домакинствата се спират на тях по няколко причини, като например допълнителна изолация, тъй като те задържат топлината в помещенията през зимата и осигуряват хладина през лятото. От друга страна този вид щори се характеризират с по-висока сигурност, шумоизолиция и по-сериозно засенчване.

Ремонт на щори

Ние предлагаме ремонт на вътрешни и външни щори:

  • смяна на счупени елементи
  • ремонт на задвижващите механизми
  • ремонт на вертикални щори
  • смяна на въже и табакера на външни щори

Ако имате проблем със съществуващи щори, свържете се с нас за оглед и консултация на място!

Такса посещение 15 лв.

Забележка: Фирмата не се занимава с ремонт на охранителни ролетки!

RMK Service Ви предлага качество и професионализъм на достъпни цени! Свържете се с нас!