Смяна на стъклопакети

Вида и качеството на стъклопакетите на Вашата дограма в никакъв случай не трябва да се пренебрегват, защото, макар че профилът е основата на прозореца или вратата, стъклопакета осигурява най-голяма топло и шумоизолация. С навлизането на дограмата избора на типа стъклопакети за Вашата дограма беше значително ограничен. В момента на пазара се предлага голямо разнообразие, със значително по-добри характеристики и енергоефективни качества.

Защо се налага смяна на стъклопакета?

  • Физическо нараняване – счупен или спукан стъклопакет. При възникване на този проблем смяната на стъклопакета е задължителна, тъй като се нарушава енергийната ефективност на дограмата и нейните изолационни качества.
  • Конденз между стъклата или така наречената рехерметизация – един от най-често срещаните проблеми в почти всяко домакинство.
  • Желание на клиента за по-качествено и енергоефективно стъкла

Фирмата ни работи с всички видове стъклопакети, които се предлагат на пазара – 14 мм, 18 мм, 20 мм, 24 мм, 32 мм, 44мм.

Предимства на стъклопакет „4-ри сезона“

Ситуация през зимата – запазва топлината в помещението. Този тип стъкло предлага 3 пъти по-висока термоизолация в сравнение в обикновенните стъклопакети. При стъклото 4-ри сезона се намалява загубата на топлина и се намалява студената зона в близост до стъклото, като това от своя страна води до снижаване на разходите за енергия.

Смяна стъклопакети зимна обстановка

Ситуация през лятото – не допуска топлината отвън да влезе вътре в помещението, благодарение на т.нар. соларен контрол, чрез който се отразява 2 пъти повече слънчевата енергия. С този тип стъкло си осигурявате комфорт и прохлада през летните месеци, като отново постигате по-добра енергийна ефективност чрез намаляване на сметките за енергия поради намаляване на необходимостта от използване на климатици.

Смяна стъклопакети лятна обстановка

Стъклопакети за сигурност

Стъклопакетите, които се предлагат за осигуряване на по-голяма сигурност и шумоизолиране са закалени и триплекс. Триплекса се характеризират с това, че запазват цялостната си структура при счупване, поради слепените 2 стъкла със смола. Този тип стъклопакети са подходящи за магазини, жилища на ниските етажи и къщи.

Смяна на единични стъкла

При нужда от смяна на счупени или наранени стъклопакетите или с по-енергоефективни, ние сме на разположение. Свържете се с нас!