Ремонт и/или смяна на обков на алуминиева и ПВЦ дограма

Смяна на механизъмЕдна от причините за неправилна работа и функциониране на вашата дограма може да е повреда в механизма. В зависимост от проблема може да се извърши само ремонт на обкова или смяна на отделни елементи на механизма. Смяна на обков, като ремонтна услуга, може да е вследствие на няколко отделни причини или съвкупостта от тях, като например:

  • Сериозен проблем на обкова, който не може да бъде отстранен с реглаж
  • Счупени детайли в механизма
  • Желание на клиента за подмяна на едноосовия механизъм с двуосов

Предлагаме също монтаж на секюрити (противовзломен) обков. Този тип механизъм повишава степента на защитеност на крилото и прозореца, тъй като се характеризира с добавените допълнителни точки на заключване и по-сигурни насрещници.

Фирмата работи със следните видове обков за дограма – MACO, GU, ROTO, SCHUCO, SIEGENIA, VORNE.

Бърза реакция за отстраняване на проблеми с механизма на Вашата дограма!

Предимства на двуосовия пред едноосовия механизъм (обков)

Обковът е съвкупност от механизми, които осигуряват затварянето на крилото в касата на прозореца, които позволяват отварянето му само хоризонтално (т.е. едноосов механизъм) или хоризонтално и вертикално (двуосов механизъм). Двуосовия механизъм има следните предимства:

Смяна на обков

  • Дава възможност за лесно проветрение на помещението, чрез поставянето му в позиция на ножица, като с това не се заема излишно пространство в стаята.
  • За разлика от едноосовия обков, при двуосовия точките на притискане на затваряне на крилото към касата са повече – освен в предната има и в задната и горна част на прозореца, което намалява риска от изкривяване на дограмата.

 

При проблеми с обкова на Вашата дограма, свържете се с нас – виж още.